„Cultivarea castraveţilor ”
„Colectiva noastră din oraşul Rădăuţi a păşit în primul an de activitate. Majoritatea membrilor ei au multă experienţă în cultivarea castraveţilor şi cu toţii ştim cît de bănoasă este această cultură. Acum, uniţi în gospodăria colectivă, avem toate condiţiile să folosim şi mai bine experienţa dobîndită, să mărim suprafeţele cultivate cu castraveţi, să ducem mai departe faima castraveţilor de Rădăuţi şi, în primul rînd, să îndestulăm cu acest produs populaţia din toate oraşele regiunii noastre”.
„Zori Noi”, Anul XVI, nr. 4407, Suceava, Joi 8 februarie 1962.
„Platforma-program a Partidului Pescarilor şi Vînătorilor Amatori”
„Art.1. Înscrierea ca partid politic se face în funcţie de deschiderea sezonului de vînătoare sau pescuit. Se pot înscrie în partid toţi cei care pot demonstra că în ultimii 5 ani nu au fost prinşi braconînd sub, sau în alte partide, nu au atentat la căprioara sau somnul altuia, nu au folosit momeli artificiale.
Art. 2. Înscrierea în partid se face individual pe baza unei preselecţii (probe eliminatorii) constînd din: pescuit la copcă, în ape curgătoare, ape stătute, ape tulburi...Vînătoare pe ceaţă, în ceaţă, la cîmp închis şi pe la colţuri...
Art. 8. Organizaţiile judeţene, orăşeneşti, comunale, din ţară şi de peste hotare îşi pot stabili programe-platformă proprii, după aprobarea în prealabil a acestora de către conducerea centrală a partidului, îmbinîndu-se astfel armonios descentralismul democratic cu descentralizarea democratică.
Art. 9. Aveţi încredere în partidul nostru! Vom oferi întregului popor cantităţi suficiente de icre negre, ştiucă, crap, peşte proaspăt, carne de căprioară, de mistreţ, urs (labă de...), fazani şi iepuri, dropie. Sexului frumos, blănuri de nurcă şi vizon, vulpi polare şi argintii. (membru fondator Turturel Aligatoru)”.
„România Munc