Sub protecția anonimatului, angajații pot face critici și propuneri constructive.
Angajații Spitalului Municipal de Urgență Roman sunt încurajați să-și aprecieze colegii de muncă. După chestionarul de satisfacție pe care bolnavii tratați în spital îl completează la externare, conducerea instituției sanitare a introdus și un chestionar de evaluare a gradului de satisfacție al angajatului spitalului. Acesta ar trebui depus de fiecare angajat în secția unde își desfășoară activitatea, într-o urnă specială, amenajată în camera unde semnează condica de prezență. Chestionarul este confidențial și nu trebuie semnat.
Conform conducerii Spitalului Municipal de Urgență Roman, datele oferite de salariați sunt de extremă importanță pentru stabilirea regulamentelor de ordine interioară. Printre altele, angajații sunt întrebați dacă sunt stresați la locul de muncă, dacă au siguranța locului de muncă, dacă își înțeleg atribuțiile și dacă li se asigură șanse corecte de promovare.
De asemenea , ei mai sunt întrebați despre comunicarea cu șefii direcți și cu actualii colegi, fiind îndemnați să spună, sub protecția anonimatului, ceea ce-i nemulțumește. Ei trebuie să se pronunțe asupra măsurilor pe care le ia spitalul, asupra modului în care sunt folosite spațiilor existente și trebuie să facă sugestii și propuneri conducerii spitalului. Astfel, fiecare angajat trebuie să numească trei aspecte care îl nemulțumesc la locul de muncă, dar și trei aspecte pozitive.
Sub protecția anonimatului, angajații pot face critici și propuneri constructive.
Angajații Spitalului Municipal de Urgență Roman sunt încurajați să-și aprecieze colegii de muncă. După chestionarul de satisfacție pe care bolnavii tratați în spital îl completează la externare, conducerea instituției sanitare a introdus și un chestionar de evaluare a gradului de satisfacție al