Tribunalul Constanţa a amânat, ieri, dosarul în care Cristian Zbenghea, lucrător în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, a fost trimis în judecată pentru omor deosebit de grav.
Următorul termen al cauzei penale a fost stabilit pentru data de 11 martie, când urmează să fie audiaţi patru poliţişti din IPJ, dar şi trei civili, dintre care un pădurar. Zbenghea este considerat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa vinovat de moartea lectorului universitar doctor Luminiţa Magdalena Călin, de 37 de ani, din Bucureşti. În urma verificărilor efectuate a reieşit că, în data de 11 decembrie 2010, ora 02.00, femeia nu ar fi oprit la semnalul poliţiştilor în comuna Nicolae Bălcescu, iar la intrarea în satul Stupina autoturismul a pătruns pe un teren arabil, unde a rămas împotmolit, Luminiţa Magdalena Călin reuşind să fugă. La circa nouă kilometri de locul unde femeia fusese văzută ultima oară, un cioban a găsit un craniu, iar poliţiştii au descoperit, ulterior cercetărilor, un presupus femur, o pereche de blugi şi o cizmă sfâşiată cel mai probabil de animale sălbatice. Tribunalul Constanţa a amânat, ieri, dosarul în care Cristian Zbenghea, lucrător în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, a fost trimis în judecată pentru omor deosebit de grav.
Următorul termen al cauzei penale a fost stabilit pentru data de 11 martie, când urmează să fie audiaţi patru poliţişti din IPJ, dar şi trei civili, dintre care un pădurar. Zbenghea este considerat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa vinovat de moartea lectorului universitar doctor Luminiţa Magdalena Călin, de 37 de ani, din Bucureşti. În urma verificărilor efectuate a reieşit că, în data de 11 decembrie 2010, ora 02.00, femeia nu ar fi oprit la semnalul poliţiştilor în comuna Nicolae Bălcescu, iar la intrarea în satul Stupina autoturismul a păt