Aproximativ sase tone de carne pentru hamburgeri si kebab distribuite in Suedia ar putea fi contaminate cu bacteria E.coli.
Carnea a fost vanduta in toata tara, timp de patru luni, recent gasindu-se urme de E.coli, relateaza The Local.
Bacteria a fost gasita dupa ce doi copii din Vasteras, din sudul Suediei, s-au imbolnavit. "Este una din cele mai grave forme de intoxicatie alimentara", a explicat Helena Storbjork Windahl, de la agentia sanitar-veterinara din Suedia.
Carnea a fost vanduta de distribuitorul Sven P, din Stockholm, dar provine de la un abator din Olanda.
Directorul Sven P, Yvonne Bjorling, a declarat ca se efectueaza doar un anumit numar de teste, mai ales in cazul unor cantitati mari.
Dintr-un transport de 12 tone de carne, sase au fost vandute drept carne tocata de vita si se regaseste in hamburgeri si kebab. Celelalte sase tone au fost scoase de la vanzare.
Aproximativ sase tone de carne pentru hamburgeri si kebab distribuite in Suedia ar putea fi contaminate cu bacteria E.coli.
Carnea a fost vanduta in toata tara, timp de patru luni, recent gasindu-se urme de E.coli, relateaza The Local.
Bacteria a fost gasita dupa ce doi copii din Vasteras, din sudul Suediei, s-au imbolnavit. "Este una din cele mai grave forme de intoxicatie alimentara", a explicat Helena Storbjork Windahl, de la agentia sanitar-veterinara din Suedia.
Carnea a fost vanduta de distribuitorul Sven P, din Stockholm, dar provine de la un abator din Olanda.
Directorul Sven P, Yvonne Bjorling, a declarat ca se efectueaza doar un anumit numar de teste, mai ales in cazul unor cantitati mari.
Dintr-un transport de 12 tone de carne, sase au fost vandute drept carne tocata de vita si se regaseste in hamburgeri si kebab. Celelalte sase tone au fost scoase de