Pe 19 februarie 1999 s-a stins din viaţă, la 59 de ani, cel mai titrat antrenor al Universităţii, Constantin Oţet (1940-1999). De numele lui se leagă peformanţa unică a echipei din Bănie, calificarea "alb-albaştrilor" în semifinala Cupei UEFA, ediţia 1982-1983, în premieră pentru formaţiile româneşti. Accederea Universităţii - "Craiova Maxima", cum a fost supranumită legendară echipă din Bănie - a fost prima performanţă notabilă a fotbalului românesc de club în întrecerile continentale. În acel sezon fast al oltenilor din Cupa UEFA 1982-1983, antrenor principal a fost Constantin Oţet, iar secund Nicolae Ivan, fost jucător al Universităţii, în prezent stabilit în Bucureşti, dar bolnav.
După un meci câştigat de Universitatea, la Craiova, în faţa Sportului Studenţesc al lui Nicu Ceauşescu, în returul campionatului 1983-1984, în mai 1984, Constantin Oţet şi secundul Nicolae Ivan au fost destituiţi în biroul primului-secretar al judeţenei de partid fără explicaţii. Ulterior, Oţet a antrenat câteva echipe din România, dar şi în afară. În 1997, Oţet a fost câştigător al Cupei Campionilor Golfului, cu echipa Al-Nasr (Arabia Saudită), ca secund al lui Ilie Balaci.
Constantin Oţet este înmormântat în cimitirul Ungureni din Craiova. Conform comunicatului Fan Clubului Blue Lions, membrii acestui club au realizat mormântul lui Constantin Oţet din mozaic alb-albastru. "Tot ce-am făcut noi este infinit mai puţin decât a făcut el pentru noi", se arată în comunicatul Blue Lions.
Pe 19 februarie 1999 s-a stins din viaţă, la 59 de ani, cel mai titrat antrenor al Universităţii, Constantin Oţet (1940-1999). De numele lui se leagă peformanţa unică a echipei din Bănie, calificarea "alb-albaştrilor" în semifinala Cupei UEFA, ediţia 1982-1983, în premieră pentru formaţiile româneşti. Accederea Universităţii - "Craiova Maxima", cum a fost supranumită legendară echipă din B