Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Alba a primit astăzi rezultatele analizelor efectuate de Institutul de Igienă și Sănătate Veterinară pentru probele recoltate în urma controlului efectuat la depozitul de carne Adi Salve din Blaj, firmă bănuită că ar fi vândut carne de cal etichetată drept carne de vită.
Potrivit directorului instituției, dr. Mircea Miclea, una din cele 8 probe recoltate a ieșit pozitivă, respectiv s-a constatat că este vorba despre carne de cal. Se pare că aceasta a fost achiziționată de la un depozit din Brașov. În depozitul firmei din Blaj s-a găsit o cantitate de 28,6 kg dintr-un lot care a fost etichetat ca fiind ”pulpă de vită”. Cercetările continuă urmând ca inspectorii DSVSA să stabilească unde a fost vândută marfa respectivă.
S-ar putea sa iti placa si: Urmărirea penală împotriva firmei din Blaj care a vândut carne de cal în loc de carne de vită O firmă din Blaj este acuzată că a vândut carne de cal cu etichete false Ciorbă de văcuţă? Din carne de cal sau de măgar? Firma Transavia a împlinit 20 de ani
Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Alba a primit astăzi rezultatele analizelor efectuate de Institutul de Igienă și Sănătate Veterinară pentru probele recoltate în urma controlului efectuat la depozitul de carne Adi Salve din Blaj, firmă bănuită că ar fi vândut carne de cal etichetată drept carne de vită.
Potrivit directorului instituției, dr. Mircea Miclea, una din cele 8 probe recoltate a ieșit pozitivă, respectiv s-a constatat că este vorba despre carne de cal. Se pare că aceasta a fost achiziționată de la un depozit din Brașov. În depozitul firmei din Blaj s-a găsit o cantitate de 28,6 kg dintr-un lot care a fost etichetat ca fiind ”pulpă de vită”. Cercetările continuă urmând ca inspectorii DSVSA să stabilească unde a fost vândută marfa