Numarul din 25 februarie al faimoasei publicatii americane “Time” contine o referire la Romania, in pagina de ”Briefing-World”. E vorba de implicarea Romaniei in scandalul carnii de cal, care face deja inconjurul lumii. “Time” prezinta o harta a lumii in care Romania figureaza drept sursa pentru cele ”5.700 de tone de carne de cal si de magar, produse in Romania anul trecut, o parte din cantitate fiind amestecata cu carnea de vita si vanduta in alta parte a Europei”.
Informatia este ilustrata cu fotografia unui magar, in ciuda faptului ca scandalul aparut in Europa face referire doar la carnea de cal care a ajuns in farfuriile europenilor, pe post de carne de vita. Mai mult, oficiali ai guvernului francez au recunoscut public faptul ca Romania nu are nicio vina in etichetarea gresita a produselor care inlocuiau carne de vita cu cea de cal, responsabilitatea fiind a unei companii franceze.
Material publicat cu sprijinul colaboratoarei Adela Butan
Numarul din 25 februarie al faimoasei publicatii americane “Time” contine o referire la Romania, in pagina de ”Briefing-World”. E vorba de implicarea Romaniei in scandalul carnii de cal, care face deja inconjurul lumii. “Time” prezinta o harta a lumii in care Romania figureaza drept sursa pentru cele ”5.700 de tone de carne de cal si de magar, produse in Romania anul trecut, o parte din cantitate fiind amestecata cu carnea de vita si vanduta in alta parte a Europei”.
Informatia este ilustrata cu fotografia unui magar, in ciuda faptului ca scandalul aparut in Europa face referire doar la carnea de cal care a ajuns in farfuriile europenilor, pe post de carne de vita. Mai mult, oficiali ai guvernului francez au recunoscut public faptul ca Romania nu are nicio vina in etichetarea gresita a produselor care inlocuiau carne de vita cu cea de cal, responsabilitatea fiind a unei companii franceze.
M