Rezultatele verificărilor efectuate de corpul de control al Ministerului Agriculturii şi Direcţia Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) la abatorul Florea Carn au fost cele aşteptate de familia Ţurcanu. Inspectorii au ajuns la Dracşani, după ce unitatea lui Florea Ţurcanu, tatăl preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ), Florin Ţurcanu şi al preşedintelui Autorităţii Naţionale Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA), Mihai Ţurcanu, a fost nominalizată în scandalul cărnii de cal etichetată drept carne de vită. Aceştia nu au găsit indicii care să demonstreze faptul că de la abatorul familiei Ţurcanu ar fi plecat carne de cal, aşa cum s-a vehiculat săptămâna trecută.
Verificările s-au soldat doar cu recomandări, respectiv schimbarea uniformelor angajaţilor Flore Carn sau înlocuirea cuţitelor cu un grad de uzură ridicat.
„Nu am sacrificat niciodată cai. Nu am cumpărat carne de cal şi nici nu am vândut aşa ceva. Toţi angajaţii noştri pot fi chemaţi oricând şi puşi la detectorul de minciuni. Abatorul tatălui meu a fost implicat în scandal doar pentru că s-a dorit executarea publică atât a mea, cât şi a fratelui meu”, a susţinut Florin Ţurcanu.
Rezultatele verificărilor efectuate de corpul de control al Ministerului Agriculturii şi Direcţia Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) la abatorul Florea Carn au fost cele aşteptate de familia Ţurcanu. Inspectorii au ajuns la Dracşani, după ce unitatea lui Florea Ţurcanu, tatăl preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ), Florin Ţurcanu şi al preşedintelui Autorităţii Naţionale Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA), Mihai Ţurcanu, a fost nominalizată în scandalul cărnii de cal etichetată drept carne de vită. Aceştia nu au găsit indicii care să demonstreze faptul că de la abatorul familiei Ţurcanu ar fi plecat carne de cal, aşa cum