O problemă a autorităților locale de la Bahna este repararea drumurilor din comună.
“Drumurile arată ca după război. Unele sunt de-a dreptul impracticabile, după intervenția utilajelor de deszăpezire. S-a intervenit mai mult pe mijlocul drumului și, din acest motiv, s-au format adevărate cratere. Cel mai afectat este drumul județean DJ 159A, care face legătura între Racova și Cârligi. Am informat Consiliul Județean Neamț despre urgența reparării unei porțiuni din drumul județean 159 A. Noi ne străduim să-l ținem în stare de funcționare. Avem un contract încheiat cu SC Edil Center din Filipești, o balastieră de unde, anual, cumpărăm piatră pentru pentru repararea tuturor drumurilor din comună”, a precizat Liviu Ploșniță (foto), primarul comunei Bahna.
O altă problemă a Primăriei Bahna este achiziționarea de lemne pentru instituțiile publice din comună. Cum Primăria Bahna are puțină pădure în proprietate, administrația publică va apela la Ocolul Silvic Fântânele, județul Bacău, care are în administrare vegetație lemnoasă pe teritoriul comunei Bahna. “Primăria are în proprietate doar trei hectare de pădure. Cea mai mare parte din pădurile comunei Bahna, în suprafață de 380 de hectare, se află în proprietate privată. Am vorbit cu cei de la Ocolul Silvic Fântânele pentru a cumpăra material lemnos”, a mai spus Liviu Ploșniță, primarul comunei Bahna.
O problemă a autorităților locale de la Bahna este repararea drumurilor din comună.
“Drumurile arată ca după război. Unele sunt de-a dreptul impracticabile, după intervenția utilajelor de deszăpezire. S-a intervenit mai mult pe mijlocul drumului și, din acest motiv, s-au format adevărate cratere. Cel mai afectat este drumul județean DJ 159A, care face legătura între Racova și Cârligi. Am informat Consiliul Județean Neamț despre urgența reparării unei porțiuni din drumul județean