Galerie Foto
TIMIȘOARA. Cele mai rafinate gusturi și cele mai exigente papile gustative vor fi satisfăcute la Belvedere Restaurant cu meniul special de Mărțișor, conceput de master chef Asen Asenov.
În perioada 1-8 martie, între orele 12 și 23, puteți vedea cum primăvara vine cu multă fantezie gastronomică. Meniul special de Mărțișor este unul sănătos, lejer, proaspăt, iar doamnele și domnișoarele nu trebuie să-și facă probleme din cauza caloriilor. La aperitiv veți consuma Salată caprese cu muguri de pin, busuioc și olive extravirgin și Salată de rucola și căpșuni cu cremă de aceto balsamico. Felul principal este alcătuit din Salată Caesar cu pui, Spaghete din făină integrală quatro formagi și File de macrou cu pesto de nuci, pătrunjel, lămâie și garnitură de spanac. La desert, maestrul culinar Asen Asenov vă va delecta cu o Tartă de casă cu afine și cu Aleasca, o cremă de iaurt grecesc cu dulceață de trandafiri, miere și nuci.
Pentru seara de 8 Martie, vi se pregătește un adevărat festin culinar. La aperitiv veți putea servi Duo de păstrav și șalău cu piure de țelină acompaniat de salată verde asortată, felul principal este format din Rulou din file de pui cu spanac baby, muguri de pin însoțit de garnitură de fasole verde franțuzească și dulceață de morcovi aromatizată cu ghimbir. La desert vă veți răsfăța cu Panna cotta cu sos de zmeură și sticksuri de ciocolată neagră cu mentă. Un pahar de vin roze va desăvârși seara. Clienților Belvedere Restaurant li se mai pregătește o surpriză: spectacol live de sculptură în fructe, mărţişoare comestibile, o premieră absolută în Timişoara.
Meniul ales costă doar 70 de lei. Rezervări puteți face la numerele de telefon 0256.300.231 sau 0730.016.840, zilnic, de la ora 12 și până la miezul nopții Galerie Foto
TIMIȘOARA. Cele mai rafinate gusturi și cele mai exigente papile gustative vor fi satisfăcute l