Te străduieşti să slăbeşti şi nu reuşeşti să dai de furcă apetitului pentru preparate culinare periculoase pentru siluetă? Există câteva alimente care pot tăia pofta exagerată de mâncare!
Polifenolii conţinuţi de rodie reduc apetitul
Recent, oamenii de ştiinţă de la Universitatea Regina Margaret din Edinburgh, Marea Britanie, au realizat un studiu referitor la efectele suplimentelor zilnice cu rodie. Cei 29 de voluntari care au luat timp de trei săptămâni acest tip de suplimente au afirmat că le-a scăzut semnificativ pofta de mâncare.
Datorită unor substanţe pe care le conţine, polifenoli, scade apetitul exacerbat, dacă este consumat cu regularitate. De asemenea, previne bolile mulţumită antioxidanţilor pe care-i conferă şi care neutralizează radicalii liberi mai eficient decât vinul sau ceaiul verde. În plus, sucul rodiei scade tensiunea arterială, reduce stresul şi întârzie îmbătrânirea prematură.
Merele, de ronţăit cu 20 de minute înainte de masă
Dacă vei mânca un măr înainte de masă vei avea o poftă de mâncare mai mică. Procesul lor de digestie este mai lung, ceea ce te va face să te simţi sătulă o perioadă mai lungă de timp. Şi merele îţi conferă fibre, elemente nutritive importante pentru o bună digestie.
Descoperă alte alimente care te ajută să slăbeşti pe clickpentrufemei.ro.