Directorul adjunct al Administraţiei Pieţelor, Rodica Pascale, a declarat că la Tulcea nu au fost şi nu sunt suspiciuni în ceea ce priveşte carnea comercializată în pieţe, aceasta fiind verificată zilnic de medicii veterinari.
„Noi în piețele mari, unde avem și puncte de comercializare a produselor de origine animală, avem și circumscripții sanitar – veterinare. În general orice produs, și mă refer în mod special la carne, este verificat de Direcția Sanitar-Veterinară, prin medicii care au birouri atât în Piaţa Nouă, cât şi în Piaţa Veche, chiar în halele de carne. Piaţa Vest este în subordinea doctorului veterinar din Piaţa Veche. Doctorii veterinari au și laboratoare și, dacă vor să facă analize mai amănunțite, trimit probe la laboratorul de pe strada Babadag, dar nu au fost situații de genul celor de care auzim la televizor. În orice caz, sunt foarte puțini cei care comercializează carne de vită, iar ei primesc carnea sub formă de carcasă, iar carnea de vită care se comercializează la noi nu este prelucrată și, în momentul în care vine în carcasă, ea este verificată deja și de la abatorul de tranșare și, ei fiind autorizați ca măcelării, sunt verificați”, a declarat Rodica Pascale.
Directorul adjunct al Administraţiei Pieţelor, Rodica Pascale, a declarat că la Tulcea nu au fost şi nu sunt suspiciuni în ceea ce priveşte carnea comercializată în pieţe, aceasta fiind verificată zilnic de medicii veterinari.
„Noi în piețele mari, unde avem și puncte de comercializare a produselor de origine animală, avem și circumscripții sanitar – veterinare. În general orice produs, și mă refer în mod special la carne, este verificat de Direcția Sanitar-Veterinară, prin medicii care au birouri atât în Piaţa Nouă, cât şi în Piaţa Veche, chiar în halele de carne. Piaţa Vest este în subordinea doctorului veterinar din Piaţa Veche. Doctorii veterinar