MASTERCHEF revine pe micile ecrane marţi, 5 martie, cu SEZONUL 2. Înarmaţi cu acelaşi spirit intransigent, cei trei juraţi, chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu şi chef Cătălin Scărlătescu, îşi aşteaptă noii ucenici atât cu sorţuri menite să le răsplătească talentul şi originalitatea, cât şi cu verdicte usturătoare care vor face să curgă multe lacrimi.
Show-ul MASTERCHEF îşi păstrează cele mai importante etape, astfel că la primele întâlniri telespectatorii ProTv se vor putea delecta cu faza preselecţiilor cu juriul, în care concurenţii îşi vor etala un preparat pe care mizează în obţinerea unui şorţ MASTERCHEF - paşaportul lor pentru intrarea în următoarea etapă.
“Au fost cel puţin la fel de bine pregătiţi, dar poate mai curajoşi, mai îndrăzneţi”, dezvăluie Sorin Bontea, cel mai dur jurat de la MASTERCHEF, despre concurenţii pe care i-a întâlnit la preselecţiile de anul acesta. “Au văzut primul sezon şi au înţeles că suntem nişte juraţi duri, însă au avut curaj să vină în faţa noastra”, a mai precizat Bontea.
La rândul lui, Cătălin Scărlătescu recunoaşte că pentru el etapa preselecţiilor de la MASTERCHEF este cea mai spectaculoasă şi plină de emoţii. “Cele mai haioase, dar şi cele mai enervante sunt fără doar şi poate momentele de la preselecţie. Anul ăsta concurenţii sunt mult mai tehnici decât cei de anul trecut, cred că şi pentru că au văzut primul sezon. Anul acesta sunt foarte mulţi economişti, surprinzător zic eu, însă concurenţii vin din toate mediile. Sunt concurenţi care au înţeles că nu trebuie să facă triplu surub ca să obţină şorţul, ci trebuie să vină cu un preparat simplu şi foarte gustos, dacă mai e şi bine aranjat în farfurie e deja un mare câştig”, spune juratul de la MASTERCHEF.
SEZONUL 2 al show-ului de cooking MASTERCHEF va reuni aşadar la Pro Tv talente culinare de toate vârstele şi de toate profesiile. Cât des