Temutul, dar apreciatul juriu format din Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu si Chef Catalin Scarlatescu revine la ProTV mai in forma ca niciodata, pregatit sa caute talente culinare si sa ridice inca o data bucataria la rang de arta. In numar si mai mare decat anul trecut, concurenti din toate colturile tarii si nu numai si-au luat inima in dinti si au batut la poarta “MasterChef” cu speranta si increderea ca pot ajunge in mult ravnita bucatarie a celor mai buni. Primul obstacol este insa intalnirea cu cei trei chefi jurati, astfel ca inca din prima editie de marti, de la 20:30, telespectatorii ProTV ii vor putea urmari pe o parte dintre aspirantii la sortul “MasterChef“.
Cu preparate spectaculoase, inedite, cu asocieri de gusturi surprinzatoare sau, dimpotriva, cu platinguri dezamagitoare, concurentii vor trece, pe rand, prin fata juriului. Spectacolul “MasterChef” va fi plin de savoare, mai ales ca prima editie aduce si o premiera pentru cei trei jurati: acestia se vor afla in fata unui preparat pe care nu l-au mai gustat niciodata in viata lor, astfel ca momentul respectiv va fi cu adevarat de senzatie.
Despre ce preparat este vorba si, mai ales, daca cei trei jurati vor fi impresionati si vor da votul de incredere pentru aceasta mancare, vei descoperi in prima editie din sezonul al doilea. Economisti, specialisti IT, ingineri, studenti sau agenti de paza si casnice, concurentii vor lasa la usa meseriile pe care le practica si vor arata numai cat de talentati sunt in arta gastronomica. Fiecare va incerca sa impresioneze prin preparate unice, care sa le poarte semnatura, insa nu vor lipsi nici esecurile.
Fie ca e vorba de preparate exotice precum parfait de foie gras cu dulceata de ceapa, muschi de vita cu sos de cafea, fie ca e vorba de deserturi menite sa-i indulceasca pe jurati sau mancaruri romanesti precum varza calita, fiecare farfu