Tinerii părinţi uită să vină la timp după copii sau întârzie să îi lase educatorilor de la creşă. Nu este un fenomen general, însă tocmai apariţia acestor cazuri i-a facut pe cei de la serviciul specializat din Primăria Braşov să elaboreze un set de reguli. Acest document, dar şi alte informaţii legate de activitatea unităţilor educative din municipiu pot fi găsite pe site-ul serviciului administrare creşe.
www.cresebrasov.ro este adresa site-ului unde gasiti tot felul de informatii legate de fiecare cresa in parte, fotografii, activitati pe care copiii le desfasoara alaturi de educatoare. Pe aceeasi pagina de net sunt postate si cererile tip pentru accesul micutilor in cresele brasovene, dar si conventiile de parteneriat cu parintii.
“Pentru a responsabiliza anumite obligatii pe care le au si dansii referitor la activitatile pe care le desfasuram, programul de functionare si de derulare a acestor activitati din cadrul serviciului ”a precizat Laura Serban, director Serviciul Public de Administrare Crese.
Laura Serban spune ca acest accord dintre parinti, pe de-o parte si directorul de unitate pe de cealalta reprezinta de fapt un set de reguli ce trebuie respectate.
“Unii parinti nu respecta programul de primire si de predare al copiilor sau al termenului de plata al contributiei de hrana ” a adaugat Laura Serban. Datorita acestui site, cererile pot fi scanate dupa ce au fost completate si pot fi trimise prin mail pe adresa serviciului. Cu toate acestea, numarul de copii care nu vor putea accesa aceste servicii va ramane in medie acelasi. Astfel, in fiecare an 200-300 de solicitari de inscriere raman fara raspuns din cauza numarului mic de locuri din cresele brasovene.
Tinerii părinţi uită să vină la timp după copii sau întârzie să îi lase educatorilor de la creşă. Nu este un fenomen general, însă tocmai apariţia acestor cazuri i-a facut