Marian Cuescu, un bărbat din Vaslui, a anunţat astăzi opinia publică că pînă la clarificarea situaţiei cu fecalele din plăcintă, şi carnea de cal din orice alt aliment, nu va mai pune gura pe nimic altceva în afară de ţuică.
“Nu încercaţi să mă opriţi! E decizia mea şi n-am de gînd să mi-o schimb”, a declarat Cuescu. “S-ar putea să umblu beat 24 de ore din 24, dar îmi asum acest risc. Am ajuns într-o situaţie disperată în care nu mai poţi să mănînci nici ceafă de porc cu untură, cartofi prăjiţi şi 30 de mici, fără să-ţi fie frică de ce găseşti înăuntru. O să beau ţuică de cinci ori pe zi şi asta e”. De la începutul crizei plăcintelor cu fecale şi pînă acum, mai multe persoane publice, dar şi foarte mulţi oameni de rînd, au anunţat că vor trece la un regim ţuico-vegetarian, unde prin vegetarian înţelegem exclusiv produse derivate din malţ, orz, hamei, prună, corcoduşă şi porumb fermentat. Exclusiv online
Marian Cuescu, un bărbat din Vaslui, a anunţat astăzi opinia publică că pînă la clarificarea situaţiei cu fecalele din plăcintă, şi carnea de cal din orice alt aliment, nu va mai pune gura pe nimic altceva în afară de ţuică.
“Nu încercaţi să mă opriţi! E decizia mea şi n-am de gînd să mi-o schimb”, a declarat Cuescu. “S-ar putea să umblu beat 24 de ore din 24, dar îmi asum acest risc. Am ajuns într-o situaţie disperată în care nu mai poţi să mănînci nici ceafă de porc cu untură, cartofi prăjiţi şi 30 de mici, fără să-ţi fie frică de ce găseşti înăuntru. O să beau ţuică de cinci ori pe zi şi asta e”. De la începutul crizei plăcintelor cu fecale şi pînă acum, mai multe persoane publice, dar şi foarte mulţi oameni de rînd, au anunţat că vor trece la un regim ţuico-vegetarian, unde prin vegetarian înţelegem exclusiv produse derivate din malţ, orz, hamei, prună, corcoduşă şi porumb fermentat. Exclusiv online