Programul Barilife pune la dispozitia persoanelor varstnice un sistem inovator prin care acestia pot beneficia direct acasa de servicii identice celor din casele de batrani, astfel incat clientii sai sa se bucure in continuare de confortul propriei locuinte.
Proiectul implementat de Barilifereprezinta solutia pentru persoanele varstnice care prefera sa nu-si paraseasca locuinta, dar in acelasi timp au nevoie de ingrijire si ajutor.
Avand in vedere reticenta cu care este privit transferul la o casa de batrani, initiatorii proiectului Barilife isi propun sa asigure persoanelor varstnice o viata linistita si independenta, intr-un mediu cunoscut si indragit, fara a-i transforma intr-o povara pentru rude.
Beneficiile oferite de programul Barilifeincep cu o comunicare 24 de ore din 24 cu personalul specializat disponibil in call center, asigurarea de servicii medicale si sociale, pana la siguranta personala si grija pentru rezolvarea problemelor casnice. O echipa de angajati permanenti Barilife vor presta aceste servicii pentru persoanele varstnice care au accesat programul.
De mai bine de 20 de ani, conceptul Barilife se aplica cu succes pentru persoanele varstnice din alte trei tari: Israel, Olanda si Germania. In prezent, in comunitatea Barilife sunt inscrisi peste 100.000 de abonati.
Pentru moment, programul functioneaza doar in Bucuresti, dar incepand cu cel de-al doilea semestru al anului viitor, initiatorii vizeaza extinderea lui si in orasele mari din tara.
„Am dorit sa implementam in Romania un concept identic celor ce functioneaza deja in Israel, Germania si Olanda si asta deoarece cunoastem in profunzime nevoile batranilor si intelegem ca ei vor sa ramana acasa, chiar daca au nevoie de ingrijire si ajutor pentru a-si putea continua viata in mod obisnuit”, spune Moti Bari, fondatorul Barilife.
Cum functioneaza?
Prog