Daca cei mai multi concurenti au mizat marti seara pe preparate clasice, Lucian Morteanu a venit decis sa cucerasca “MasterChef” cu un plating de bucatarie moleculara: Panang gai – pui cu lemongrass.
Juratii nu au fost convinsi, astfel ca l-au supus unei probe in direct: sa gateasca pe loc un ou ochi ca la carte. “Ca sa ajungi sa faci bucatarie moleculara, iti trebuie multi ani de practica” l-a sfatuit Catalin Scarlatescu.
A primit insa sortul pentru curaj si pentru ca a reusit sa le straneasca juratilor curiozitatea. “Ai incercat sa imi reinventezi gaura din svaiter, cam asta ai facut, benzina fara plumb. N-ai cum sa creezi mai mult, sa-mi mai faci o bobita de mazare? Ti se pare tie ca noi suntem o emisiune de glume? Sincer, pe cuvant, ti se pare ca mi se lipeste ciunga in par. Pe cuvantul meu de onoare, de ce mai veniti mai oameni buni, nu potala nu e molecular”, i-a spus Catalin Scarlatescu enervat.
“Si daca te uiti in farfurie, pentru cinci bucatele de morcov fierte, pentru un pic de orez si pentru manunchiul ala de chilli pe care nu pot sa-l mananc ca imi stric viata, ziua, noaptea. Nu va mai uitati pe Youtube, ca toti sunteti bucatari peste noapte”, a mai comentat juratul.
Daca cei mai multi concurenti au mizat marti seara pe preparate clasice, Lucian Morteanu a venit decis sa cucerasca “MasterChef” cu un plating de bucatarie moleculara: Panang gai – pui cu lemongrass.
Juratii nu au fost convinsi, astfel ca l-au supus unei probe in direct: sa gateasca pe loc un ou ochi ca la carte. “Ca sa ajungi sa faci bucatarie moleculara, iti trebuie multi ani de practica” l-a sfatuit Catalin Scarlatescu.
A primit insa sortul pentru curaj si pentru ca a reusit sa le straneasca juratilor curiozitatea. “Ai incercat sa imi reinventezi gaura din svaiter, cam asta ai facut, benzina fara plumb. N-ai cum sa creezi mai mult, sa-mi mai faci