George Mihai Szekely, zălăuanul care, alături de mama sa, farmacista Georgeta Szekely, a înfiinţat două laboratoare de producere a drogurilor în judeţele Cluj şi Sălaj şi a pus bazele unei reţele de distribuţie a stupefiantelor, a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Justiţie şi Casaţie la 8 ani de închisoare cu executare. Drogurile ajungean în ţări ca Anglia, Irlanda şi Ungaria.
Înalta Curte de Justiţie şi Casaţie a dat sentinţa definitivă în cazul lui George Mihai Szekely, cel care împreună cu mama sa creaseră o reţea de distribuţie de droguri de mare risc: 8 ani de închisoare cu executare şi interzicerea drepturilor cetăţeneşti pentru 3 ani. Mama acestuia, Georgeta Szekely, s-a ales cu 3 ani de închisoare cu suspendare.
Instanţa de la Înalta Curte a respins pe 7 martie recursul înaintat de avocatul familiei Szekely.
George Mihai Szekely a fost prins în octombrie 2010 de poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Cluj. Poliţiştii l-au arestat în Vama Giurgiu, imediat după ce acesta a intrat în ţară din Bulgaria, unde se ascundea de la începutul investigaţiilor.
Acesta conducea o grupare infracţională care se ocupa cu producerea şi comercializarea de droguri. Gruparea a fost destructurată la finele lunii octombrie de poliţiştii de la Combaterea Criminalităţii Organizate din Cluj şi din Zalău, sub supravegherea procurorilor DIICOT - Serviciul Teritorial Cluj.
Acesta împreună cu mama sa, farmacista Georgeta Szekely, au reuşit să înfiinţeze în Chendremal un laborator de producere de droguri, în diferite spaţii aparţinând familiei, utilizând intrumente empirice, respectiv ustensile casnice.
Femeia obţinea substanţele necesare din România sau le importa din China şi Bulgaria, după care le prelucrau în vederea obţinerii de droguri. În urmă cu aproximativ un an, cei doi au început să angajeze persoane, în