Potrivit Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă, Sălajul se numără printre judeţele codaşe în ceea ce priveşte numărul de locuri de muncă vacante.
Angajatorii din întreaga ţară oferă, în perioada 14-20 martie, celor aflaţi în căutarea unui loc de muncă 8.712 posturi vacante. Dintre acestea, doar 59 se află în Sălaj. Potrivit ANOFM, cele mai multe locuri de muncă vacante sunt în Cluj, municipiul Bucureşti, Iaşi, Hunedoara, Sibiu, Timiş şi Vaslui. Printre judeţele cu cele mai puţine locuri de muncă vacante se numără Teleorman, Galaţi, Caraş-Severin şi Mehedinţi. La nivel naţional, pentru persoanele cu studii superioare sunt oferite 812 locuri de muncă, pentru ingineri şi subingineri, asistent medical generalist, inspector asigurări, programator, consilier vânzări asigurări, consilier financiar-bancar, manager de zonă, director vânzări şi farmacist. De asemenea, pentru cei cu studii medii, profesionale şi lucrători necalificaţi sunt disponibile 7.900 locuri de muncă, pentru muncitor necalificat în industria confecţiilor, confecţioner-asamblor articole din textile, şofer autocamion/maşină de mare tonaj, funcţionar informaţii client, manipulant mărfuri, lucrător comercial şi vânzător.
Potrivit Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă, Sălajul se numără printre judeţele codaşe în ceea ce priveşte numărul de locuri de muncă vacante.
Angajatorii din întreaga ţară oferă, în perioada 14-20 martie, celor aflaţi în căutarea unui loc de muncă 8.712 posturi vacante. Dintre acestea, doar 59 se află în Sălaj. Potrivit ANOFM, cele mai multe locuri de muncă vacante sunt în Cluj, municipiul Bucureşti, Iaşi, Hunedoara, Sibiu, Timiş şi Vaslui. Printre judeţele cu cele mai puţine locuri de muncă vacante se numără Teleorman, Galaţi, Caraş-Severin şi Mehedinţi. La nivel naţional, pentru persoanele cu studii superioare sunt oferite 812 locuri