Cu pastele nu poţi da greş, fie ele în sos alb, roşu, cu sau fără carne. Şi dacă tot am intrat în Postul Paştelui, atunci reţeta pentru fundiţe cu spanac este musai de încercat. Ai nevoie de următoarele ingrediente: 300 g spanac tăiat mic, două roşii tăiate mărunt, o ceapă roşie mărunţită, 400 g măsline negre, tăiate, dressing italian de salată, patru căţei de usturoi tăiaţi mărunt, sucul de la o lămâie, sare şi piper negru. Mod de preparare: combină, într-un castron mare, pastele fierte în prealabil, spanacul, roşiile, ceapa şi măslinele. Amestecă apoi dressingul cu usturoi, sucul de lămâie, sarea şi piperul şi toarnă compoziţia peste salată. Pentru un gust mai bun, ţine salata la rece pentru 30 de minute. Poftă bună!
Cu pastele nu poţi da greş, fie ele în sos alb, roşu, cu sau fără carne. Şi dacă tot am intrat în Postul Paştelui, atunci reţeta pentru fundiţe cu spanac este musai de încercat. Ai nevoie de următoarele ingrediente: 300 g spanac tăiat mic, două roşii tăiate mărunt, o ceapă roşie mărunţită, 400 g măsline negre, tăiate, dressing italian de salată, patru căţei de usturoi tăiaţi mărunt, sucul de la o lămâie, sare şi piper negru. Mod de preparare: combină, într-un castron mare, pastele fierte în prealabil, spanacul, roşiile, ceapa şi măslinele. Amestecă apoi dressingul cu usturoi, sucul de lămâie, sarea şi piperul şi toarnă compoziţia peste salată. Pentru un gust mai bun, ţine salata la rece pentru 30 de minute. Poftă bună!