Vremea s-a încălzit faţă de intervalul precedent. Cerul s-a înnorat treptat. Vântul a suflat slab la moderat, cu intensificări în zona montană înaltă de până la 58 km/h, viscolind zăpada. Temperaturile maxime au fost cuprinse între 6 grade Celsius în Baia Mare şi 8 grade Celsius la Sighetu Marmaţiei. Stratul de zăpadă măsura la munte până la 36 cm, la Vf. Iezer. La primele ore ale dimineţii se înregistrau 0 grade Celsius în Pasul Gutâi şi la Cavnic, 1 grad Celsius la Sighetu Marmaţiei, Ocna Şugatag, Fereşti şi Săpânţa, 2 grade Celsius la Vişeu de Sus, Bogdan Vodă, Săliştea de Sus şi Leordina, 3 grade Celsius la Borşa, Tg. Lăpuş şi Copalnic, 4 grade Celsius în Baia Mare.
Circulaţia rutieră se desfăşoară în condiţii de iarnă. Ninge slab în Pasul Gutâi. Pe celelalte sectoare de drumuri naţionale cad precipitaţii sub formă de ploaie.
"Carosabilul este umed pe toate sectoarele de drumuri naţionale. Angajaţii societăţilor care asigură şi întreţin viabilitatea sectoarelor de drumuri acţinează cu utilaje şi răspândesc 16 tone de material antiderapant pe DN18, în Pasul Gutâi, respectiv două tone de material antiderapant pe DN19. Nu au fost semnalate probleme în trafic. Şi sectoarele de drumuri judeţene au partea carosabilă umedă.
Nivelurile şi debitele cursurilor de apă din judeţ au fost uşor variabile. Exploatarea amenajării hidrotehnice Strâmtori-Firiza se realizează în condiţii de siguranţă. Coeficientul de umplere al lacului de acumulare este de 93%. Temperaturile pozitive au contribuit la topirea zăpezii. Stratul de zăpadă mai există şi măsoară 20 cm la Cavnic, 6 cm la Firiza şi 3 cm pe Valea Vaserului, Luhei, Lăpuşel şi Suciu de Jos", a arătat Dan Bucă, purtătorul de cuvânt al CJSU Maramureş.
Cursa de pasageri Baia Mare - Bucureşti a decolat fără întârziere de pe Aeroportul Internaţional Baia Mare şi a aterizat în Bucureşti. Vizibilitatea este bună î