MASTERCHEF, sezonul 2, editia a treia. Vezi cele mai spectaculoase preparate realizate de concurenti. Dupa ce in primele doua editii multe sorturi au plecat catre concurenti fericiti, dar s-au impartit si comentarii acide, martea aceasta pe Pro TV lupta pentru “MasterChef” s-a ascutit.
O politista, o actrita sau un somelier sunt doar cativa dintre concurentii care saptamana aceasta s-au prezentat in fata celor trei chefi. Un moment plin de energie a fost oferit si de o tanara concurenta basarabeanca, ce nu se fa sfii sa isi tina in frau emotiile prin cantec: aceasta a pregati platingul in fata chefilor in timp ce canta un cantec in limba rusa. Marti seara s-a prezentat in competitie chiar si un concurent din Portugalia, care a reusi sa ii uimeasca pe jurati cu un preparat neobisnuit: coada de taur.
Prima concurenta, Marcela Ghita din Republica Moldova. ”Ma intretine iubitul, spune ca sunt frumoasa si grasana. La noi e si o vorba ca o femeie frumoasa trebuie sa fie multa”. Tanara a reusit sa-i amuze pe jurati cu un cantec in limba rusa. Recunoaste insa ca ii e frica sa nu ii arunce Chefii ciorba in cap. Soleanca ruseasca, “un fel de ciorba de potroace” cum a caracterizat-o chef Florin, i-a impresionat teribil pe Chefi, iar Marcela a primit 3 de da.
Vlad Muresan este somelier si parca scrie poezii cand isi explica pasiunea pentru vinuri. Chef Florin recunoaste ca il stie. “Am lucrat impreuna, e un somelier foarte bun, dar nu stiam ca gateste”. Preparatul sau se bazeaza pe oua, chiar daca Vlad e alergic la ele. “Pot sa le mananc doar o data pe saptamana”.
Chef Sorin i-a dat un DA, Chef Catalin i-a reprosat grosimea trufelor, dar i-a acordat tot un DA. “Ma uimesti, nu stiam ca poti sa gatesti chiar atat de bine” a venit si confirmarea din partea prietenul sau Florin. “Cat vei sta aici, noi doi nu ne cunoastem, iar apelativele vo