Administraţia a anunţat că va începe programele de întreţinere a arterelor din oraş, de refacere a aleilor din patru cartiere a oraşului, dar şi de asfaltare a curţilor şcolilor.
Lista vizuală întocmită de consilierii PNL Cluj a fost luată în calcul de Direcţia tehnică la programul de plombare. Primarul Emil Boc a declarat că oricum administraţia se ocupa de plombarea gropilor apărute în oraş pe arterele principale, însă a semnalat că două treimi din acestea sunt în sarcina companiilor de utilităţi.
În 25-26 februarie, cu organizaţiile de cartier, consilierii locali ai PNL au făcut un inventar special pe arterele principale din oraş. Au numărat şi au fotografiat gropi, peste 400. În planul vizual al gropilor apar străzile A. Vlaicu, Alecsandri, Slănic, A.V. Voievod, Avram Iancu, Bariţiu, Ferdinand, 1 Decembrie, Bobâlnei, Bucium, Bucureşti, Bună Ziua, Calea Baciului, Calea Floreşti, Calea Mănăştur, Câmpului, Ciocârliei, Clinicilor, C. Brâncuşi, C. Coposu, Croitorilor, Donath, Emil Isac, Racoviţă, Eminescu, Eroilor, Fabricii, Fagului, Frunzişului, G. Bruno, Gorunului, Gruia, Hasdeu, Haţieganu, Horea, I.L. Caragiale, Splaiul Independenţei, I. Creangă, Observatorului, Card. Iuliu Hossu, Iuliu Moldovan, Izlazului, Maramureşului, Marinescu, Mirăslău, Moţilor, Memorandumului, N. Titulescu, Paris, Pasteur, pod Garibaldi, pod Calvaria, pod Gară, Primăverii, Piaţa Cipariu, Piaţa Gării, Piaţa Mihai Viteazu, Scorţarilor, Septimiu Albini, Tăietura Turcului, Teleroman, T. Mihali, Trotuşului, Unirii, Venus, etc.
Edilul Emil Boc a declarat că, oricum, primăria avea în atenţia întreţinerea arterelor principale din oraş. "Orice sesizare este binevenită. Indiferent dacă primeam sau nu o sesizare de la consilieri, lucrările de întreţinere se derulau. Două treimi din gropi sunt oricum la deţinătorii de utilităţi publice, majoritatea la cei de la gaz, care sunt obliga