AMÂNARE ÎN CAZUL OTV. Curtea de Apel Bucureşti, care a judecat miercuri cererea de anulare a deciziei Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) privind retragerea licenţei de emisie a OTV, a rămas în pronunţare în acest dosar şi urmează să hotărască, peste o săptămână, dacă permite sau nu postului să emită din nou, scrie Mediafax.
Curtea de Apel Bucureşti a judecat cererea de anulare a deciziei Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) din 22 ianuarie privind retragerea licenţei de emisie a OTV, depusă în 23 ianuarie de avocaţii firmei de avocatură Fenechiu-Savu şi Asociaţii, care reprezintă societatea Ocram Televiziune.
Avocaţii postului au depus şi o cerere de suspendare provizorie a deciziei CNA până la rămânerea irevocabilă a solicitării de anulare a acesteia. Cererea a fost respinsă de instanţă în 31 ianuarie. Decizia Curţii de Apel Bucureşti în cazul solicitării de suspendare provizorie a fost contestată la instanţa supremă, urmând ca recursul să fie judecat în 12 aprilie.
Decizia privind redeschiderea OTV. Curtea de Apel Bucureşti judecă miercuri
SE PREVEDE ÎNVIEREA RODIPET. Compania de distribuție a presei, privatizată în 2003, aflată acum în insolvență, a revenit în portofoliul statului, scrie Evenimentul zilei.
Speranţe pentru învierea Rodipet Compania de distribuţie a presei, privatizată în 2003, aflată acum în insolvenţă, a revenit în portofoliul statului Presa scrisă din România se află în agonie din multe motive, dar startul a fost dat odată cu privatizarea Rodipet în anul 2003. Una dintre cele mai mari companii de distribuţie de presă din Europa de Est a fost dată pe mâna libanezo-americanului Hassan Awdi, care a făcut-o praf şi pulbere. Dar s-ar putea să existe o speranţă pentru print. De vreo zece zile, preşedintele AVAS (Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului), Adrian Volintiru, lucrează la un pla