de C. MIERLUŞCĂ
21 martie 2013 23:05
2 vizualizari
A-A+ Tarhonul este un condiment preţios, folosit chiar şi pe timpul lui Iisus ca remediu în medicina tradiţională. Tarhonul stimulează apetitul, tratează sughiţul, indigestia şi meteorismul. Ceaiul de tarhon era folosit pentru tratarea insomniilor, iar frunzele mestecate înlăturau durerile de dinţi.
Tarhonul are proprietăţi antioxidante, contribuie la stimularea creierului, a sistemului nervos, sistemului circulator, al sistemului endocrin şi digestiv. Cercetările recente au ajuns la concluzia că tarhonul contribuie la scăderea nivelului de glucoză din sânge.. de C. MIERLUŞCĂ
21 martie 2013 23:05
2 vizualizari
A-A+ Tarhonul este un condiment preţios, folosit chiar şi pe timpul lui Iisus ca remediu în medicina tradiţională. Tarhonul stimulează apetitul, tratează sughiţul, indigestia şi meteorismul. Ceaiul de tarhon era folosit pentru tratarea insomniilor, iar frunzele mestecate înlăturau durerile de dinţi.
Tarhonul are proprietăţi antioxidante, contribuie la stimularea creierului, a sistemului nervos, sistemului circulator, al sistemului endocrin şi digestiv. Cercetările recente au ajuns la concluzia că tarhonul contribuie la scăderea nivelului de glucoză din sânge..