Reprezentanţii Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) au primit rezultatele a trei probe de carne, recoltate din unităţi alimentare de pe raza judeţului. Potrivit rezultatelor, probele nu conţin carne de cal.
În ultima săptămână, inspectorii acestei instituţii au recoltat mai multe probe de carne pentru a verifica dacă etichetarea produselor corespunde cu realitatea. „Noi am făcut controale inopinate la pieţe, târguri şi oboare de unde s-au recoltat probe, inclusiv din carnea folosită pentru prepararea micilor”, ne-a declarat Necula Botezatu, directorul DSVSA.
În total, reprezentanţii DSVSA au recoltat 12 probe din carnea etichetată ca fiind de vită, pentru a verifica dacă aceasta a fost înlocuită cu carne de cal sau nu.
Reprezentanţii Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) au primit rezultatele a trei probe de carne, recoltate din unităţi alimentare de pe raza judeţului. Potrivit rezultatelor, probele nu conţin carne de cal.
În ultima săptămână, inspectorii acestei instituţii au recoltat mai multe probe de carne pentru a verifica dacă etichetarea produselor corespunde cu realitatea. „Noi am făcut controale inopinate la pieţe, târguri şi oboare de unde s-au recoltat probe, inclusiv din carnea folosită pentru prepararea micilor”, ne-a declarat Necula Botezatu, directorul DSVSA.
În total, reprezentanţii DSVSA au recoltat 12 probe din carnea etichetată ca fiind de vită, pentru a verifica dacă aceasta a fost înlocuită cu carne de cal sau nu.