Festivalul pescăresc de Buna Vestire le-a pregătit vizitatorilor o URIAȘĂ supriză. Uriașă, pentru că organizatorii gătesc în fiecare zi peste 2.000 de porții de borș de pește.
Pentru prepararea acestui festin au fost aduși trei bucătari cu greutate din Ungaria. Ei folosesc peste 100 kg de pește care sunt pregătite după metode tradiționale. Crap, știucă, fitofag, novac sunt doar câteva din sortimentele de pește folosit la acest borș uriaș.
La Festivalul Pescăresc de Buna Vestire vă puteți delecta cu peste 50 de sortimente gătite din peşte autohton de Dunăre şi din bălţile de munte, precum şi specialităţi din fructe de mare, raci, icre, asezonate cu vinurile alese româneşti. Printre ele se află gulaş, papricaş, mici, crochete, chifetele, toate făcute integral din pește, după cum spune Marius Adam, unul din organizatorii acestui eveniment.
Suprizele nu se opresc aici. Potrivit lui Marius Adam, vizitatorii mai pot degusta și o specialitate din carne de rechin. De asemenea, producătorii de produse tradiționale românești au adus și mancăruri de post, dar şi dulciuri, dulceţuri, brânzeturi şi afumături.
Atmosfera este întreținută de Taraful Nicu Spătaru care cântă muzică populară românească, dar și de petrecere.
Dacă doriți să degustați din aceste bunătăți sunteți așteptați până luni, 25 martie, în Parcul Național din Capitală (lângă Arena Nationala), la Centrul Cultural Mihai Eminescu. Târgul este organizat de Vision Improve în parteneriat cu Primăria Sectorului 2. Intrarea este liberă.
Festivalul pescăresc de Buna Vestire le-a pregătit vizitatorilor o URIAȘĂ supriză. Uriașă, pentru că organizatorii gătesc î