Puţine sorţuri MASTERCHEF au mai rămas de împărţit, iar juraţii par din ce în ce mai greu de înduplecat. Marţea aceasta la MASTERCHEF se încheie preselecţiile pentru show-ul culinar cu cei trei chefi, iar ultimii norocoşi îşi vor vedea visul cu ochii: acela de a obţine şorţul MASTERCHEF şi de a intra în etapa următoare a competiţiei de la Pro Tv.
Dacă în prima parte a ediţiei de marţea aceasta telespectatorii ProTv se vor delecta cu ultimele şorţuri împărţite la MASTERCHEF, în cea de-a doua parte a ediţiei de marţi, 26 martie, lupta se strânge şi mai mult, competiţia devine şi mai grea, iar emoţiile dau în clocot de-a dreptul. Asta pentru că toţi concurenţii care de-a lungul preselecţiilor au obţinut şorţul MASTERCHEF intră în prima probă eliminatorie.
Obişnuiţi de anul trecut cu banala ceapă, care a dat mari bătăi de cap celor ajunşi în această etapă, concurenţii din acest sezon al show-ului MASTERCHEF vor avea parte de o mare surpriză: cei trei juraţi vor schimba ingredientul vedetă al acestei probe.
Cu sufletul la gura şi chinuiţi de suspans, concurenţii deţinători de şorţuri MASTERCHEF vor fi de-a dreptul uluiţi să descopere ce le-au pus la cale juraţii: Florin Dumitrescu, Cătăşin Scărlătescu şi Sorin Bontea în această etapă. Despre ce ingredient este vorba şi, mai ales, ce vor avea de făcut concurenţii pentru a depăşi şi această probă, telespectatorii Pro Tv vor descoperi în ediţia de marţi a emisiunii MASTERCHEF, de la 20.30.
Cert este ca proba îi va lăsa pe mulţi concurenţi cu gura căscată, le va pune la grea încercare execuţia, precizia şi acurateţea şi va aduce şi mici accidentări pentru că la această probă aproape toţi concurenţii se vor tăia.
Seara de marţi va continua la Pro Tv cu a doua probă eliminatorie, ultimul obstacol în calea mult visatei bucătării MASTERCHEF. Aşa se face că cei 48 de concurenţi care reuşesc să t