Unul dintre concurenţi a reuşit să îi facă pe membrii juriului să râdă în hohote la prezentarea preparatului său de la a doua probă eliminatorie, cea a cartofului.
A doua probă eliminatorie de la Masterchef, după cea a preparatelor din crap viu, a testat creativitatea şi originalitatea concurenţilor, care au avut 90 de minute pentru a face un preparat spectaculos pe bază de cartof. După mai multe supe, cartofi copţi, fierţi şi alte preparate care nu au reuşit să-i impresioneze prea mult pe juraţi, un concurent a crezut că va d lovitura cu creaţia lui: profiterol din cartofi cu arici şi cuib.
Aceştia şi-a prezentat mâncarea cu un entuziasm demn de programele de teleshopping, iar cei trei juraţi şi resutl concurenţilor s-au amuzat copios pe seama lui. „În momentul de faţă, eu dacă gust, mă otrăvesc” a spus Florin Dumitrescu despre preparatul cu foarte multe ierburi uscate din care însă într-un final a gustat împreună cu cel care l-a creat.
Unul dintre concurenţi a reuşit să îi facă pe membrii juriului să râdă în hohote la prezentarea preparatului său de la a doua probă eliminatorie, cea a cartofului.
A doua probă eliminatorie de la Masterchef, după cea a preparatelor din crap viu, a testat creativitatea şi originalitatea concurenţilor, care au avut 90 de minute pentru a face un preparat spectaculos pe bază de cartof. După mai multe supe, cartofi copţi, fierţi şi alte preparate care nu au reuşit să-i impresioneze prea mult pe juraţi, un concurent a crezut că va d lovitura cu creaţia lui: profiterol din cartofi cu arici şi cuib.
Aceştia şi-a prezentat mâncarea cu un entuziasm demn de programele de teleshopping, iar cei trei juraţi şi resutl concurenţilor s-au amuzat copios pe seama lui. „În momentul de faţă, eu dacă gust, mă otrăvesc” a spus Florin Dumitrescu despre preparatul cu foarte multe ierburi uscate din care însă într-un final