Cugireanul de 23 de ani, Mihai Toader a reuşit să-i impresioneze pe juraţii de la MasterChef prin talentul său culinar. Dacă în primă fază tânărul şi-a arătat talentul gătind o porţie de scoici “Saint Jacques” cu piure de conopidă și ulei de trufe, fistic, chili și mentă, cugireanul a arătat că nici probele eliminatorii de marţi seara nu i-au creat probleme.
În prima probă, tânărul a avut sarcina de a curăţa un crap viu, care a trebuit apoi filetat. Mihai a făcut faţă cu brio şi a trecut la proba a doua, o probă de inventivitate unde concurenţii au avut misiunea de a face din cartofi felul principal al unei mâncări.
La auzul vestei că este unul dintre cei 24 de finalişti care a intrat în Bucătăria MasterChef Mihai a izbucnit de bucurie, mărturisind că visul său cel mare este de ajunge bucătar profesionist. S-ar putea sa iti placa si: Continuă „dialogul” dintre senatorul Pereş şi liberalul Mihai Nicuşor 3 tineri din Alba Iulia au fost identificaţi ca şi autori de furt. Unul dintre ei a fost reţinut Interviu cu scriitorul Ion Mărgineanu, unul dintre iniţiatorii Festivalului Internaţional „Lucian Blaga” Mihai Scheau a ajuns la Poli Timişoara
Cugireanul de 23 de ani, Mihai Toader a reuşit să-i impresioneze pe juraţii de la MasterChef prin talentul său culinar. Dacă în primă fază tânărul şi-a arătat talentul gătind o porţie de scoici “Saint Jacques” cu piure de conopidă și ulei de trufe, fistic, chili și mentă, cugireanul a arătat că nici probele eliminatorii de marţi seara nu i-au creat probleme.
În prima probă, tânărul a avut sarcina de a curăţa un crap viu, care a trebuit apoi filetat. Mihai a făcut faţă cu brio şi a trecut la proba a doua, o probă de inventivitate unde concurenţii au avut misiunea de a face din cartofi felul principal al unei mâncări.
La auzul vestei că este unul dintre cei 24 de finalişti care a intrat în Bucătăria Mast