CS FC Dinamo Bucureşti deţine puţin peste 10% din noua societate, SC Dinamo 1948, cea în care Ionuţ Negoiţă este majoritar cu aproape 90 % din acţiuni.
La iniţiativa lui Negoiţă, conducerea a încercat să scoată pe piaţă o colecţie de fulare dedicate lui Ionel Dănciulescu, însă acest lucru nu s-a întâmplat pentru că vechea societate deţine dreptul de folosire a siglei clubului.
La începutul primăverii calendaristice, Dinamo a rămas cu un singur investitor, Ionuţ Negoiţă fiind cel care a preluat aproape 90 % din acţiunile SC Dinamo 1948. Schimbarea s-a făcut după ce patronul de la RIN s-a înţeles cu Dragoş Săvulescu, om de afaceri care anunţase de la începutul anului că pleacă de la echipă, dar mai ales cu Nicolae Badea, preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului. Practic, aceasta a fost o ştire pe care mulţi au primit-o ca pe un şoc, părerile despre hotărârea celui mai longeviv om din conducerea "câinilor" fiind împărţite. Mulţi s-au bucurat şi au considerat că pentru club este o mutare pozitivă, în timp ce alţii au rămas sceptici schimbării şi au spus că Badea era elementul de echilibru al roş-albilor. A existat şi o a treia categorie care a refuzat să creadă că Badea va dispărea din club.
Imediat după ce s-au parafat actele dintre Badea şi Negoiţă, ProSport a anunţat că patronul de la Computerland va rămâne în continuare şeful Consiliului de Administraţie, urmând să reprezinte 11,8% din acţiuni, cele deţinute de vechea societate, CS FC Dinamo Bucureşti. Aici încep să se complice lucrurile, iar poziţia lui Badea, una care iniţial părea mai mult simbolică, devine una cu un rol foarte important în cadrul clubului. Asta a aflat şi Ionuţ Negoiţă zilele trecute, în momentul în care patronul de la RIN a dorit să scoată la vânzare, în vederea meciului cu Astra, o colecţie de fulare pentru a celebra recordul celor 500 de meciuri di