Ingrediente:Pentru blat:100 g făină, 3 ouă,100 g zahăr,1/2 linguriţă praf de copt, 1 linguriţă coajă rasă de portocală. Pentru umplutură: 200 ml frişcă lichidă,1 lingură lichior de portocale,1 portocală. Pentru decor:200 g fulgi de ciocolată
Cum se prepară:
1 Se bat ouăle spumă împreună cu zahărul. Se adaugă coaja de portocală şi se încorporează uşor făina amestecată cu praful de copt. Se toarnă aluatul într-o tavă de 20x24 cm unsă şi tapetată şi se coace, la foc potrivit, 10 minute.
Citeste continuarea articolului pe clickpentrufemei.ro.
Ingrediente:Pentru blat:100 g făină, 3 ouă,100 g zahăr,1/2 linguriţă praf de copt, 1 linguriţă coajă rasă de portocală. Pentru umplutură: 200 ml frişcă lichidă,1 lingură lichior de portocale,1 portocală. Pentru decor:200 g fulgi de ciocolată
Cum se prepară:
1 Se bat ouăle spumă împreună cu zahărul. Se adaugă coaja de portocală şi se încorporează uşor făina amestecată cu praful de copt. Se toarnă aluatul într-o tavă de 20x24 cm unsă şi tapetată şi se coace, la foc potrivit, 10 minute.
Citeste continuarea articolului pe clickpentrufemei.ro.