Un cunoscut bucătar clujean a gătit sâmbătă 400 de porţii de iahnie de fasole pentru comunitatea de romi, care trăieşte în cele mai precare condiţii lângă rampa de gunoi de la Pata Rât.
Pentru prepararea mâncării, bucătarul a folosit 30 de kilograme de fasole, 20 de kilograme de cârnaţi, 15 de ceapă, cinci de ardei, trei litri de ulei şi condimentele necesare. Pâinea şi murăturile au însoţit masa oferită localnicilor săraci de la Pata Rât.
Acţiunea umanitară a fost organizată de Centrul de Resurse pentru Comunitate, împreună cu Centrul Naţional de Cercetare şi Explorare şi grupul ‘Green and Wild’.
Depozitarea deşeurilor la rampa de gunoi de la Pata Rât, deschisă în 1975 lângă Cluj, trebuia să fie sistată, conform normelor europene. În jurul rampei trăieşte o numeroasă comunitate de romi, conform Radio Cluj.
Sursa: Radio Cluj
Un cunoscut bucătar clujean a gătit sâmbătă 400 de porţii de iahnie de fasole pentru comunitatea de romi, care trăieşte în cele mai precare condiţii lângă rampa de gunoi de la Pata Rât.
Pentru prepararea mâncării, bucătarul a folosit 30 de kilograme de fasole, 20 de kilograme de cârnaţi, 15 de ceapă, cinci de ardei, trei litri de ulei şi condimentele necesare. Pâinea şi murăturile au însoţit masa oferită localnicilor săraci de la Pata Rât.
Acţiunea umanitară a fost organizată de Centrul de Resurse pentru Comunitate, împreună cu Centrul Naţional de Cercetare şi Explorare şi grupul ‘Green and Wild’.
Depozitarea deşeurilor la rampa de gunoi de la Pata Rât, deschisă în 1975 lângă Cluj, trebuia să fie sistată, conform normelor europene. În jurul rampei trăieşte o numeroasă comunitate de romi, conform Radio Cluj.
Sursa: Radio Cluj