Artista Hong Yi, în vârstă de 26 de ani, din Malaezia, face artă din mâncare. Ea a reuşit să transforme alimente banale în adevărate opere de artă, copiind tablouri celebre.
Artista a creat câte un platou-tablou în fiecare zi a lunii martie. Ea a realizat, până acum, “Ţipătul” lui Edvard Munch sau chiar “Campbell’s Soup Can” al lui Andy Warhol. După ce îşi fotografiază creaţiile, Hong Yi foloseşte ingredientele pentru cină.
În ziua 12, ea a creat o imagine a unui calmar gigantic care atacă un vas, folosind un calmar şi cerneală neagră de calmar, aranjate frumos pe un platou. În descrierea imaginii, Hong Yi a scris că totul va fi folosit pentru supa de diseară.
Sursa: RTV.net
Artista Hong Yi, în vârstă de 26 de ani, din Malaezia, face artă din mâncare. Ea a reuşit să transforme alimente banale în adevărate opere de artă, copiind tablouri celebre.
Artista a creat câte un platou-tablou în fiecare zi a lunii martie. Ea a realizat, până acum, “Ţipătul” lui Edvard Munch sau chiar “Campbell’s Soup Can” al lui Andy Warhol. După ce îşi fotografiază creaţiile, Hong Yi foloseşte ingredientele pentru cină.
În ziua 12, ea a creat o imagine a unui calmar gigantic care atacă un vas, folosind un calmar şi cerneală neagră de calmar, aranjate frumos pe un platou. În descrierea imaginii, Hong Yi a scris că totul va fi folosit pentru supa de diseară.
Sursa: RTV.net