Daca vrei sa-i surprinzi pe cei dragi, prepara bomboane Rafaello. Sunt delicioase!
Timp de preparare: mediu.
Numar de portii: 6.
Complexitate: usor.
Ingrediente
- 200 g unt
- 150 g zahar pudra
- 3 pliculete cu zahar vanilat
- 200 g lapte praf
- 200 g nuca de cocos
- 100 g alune sau migdale
Mod de preparare 1. Cu ajutorul unui mixer, freaca untul impreuna cu zaharul pudra si cel vanilat pana obtii o crema spumoasa.
2. Incorporeaza treptat laptele praf si ½ din cantitatea de nuca de cocos.
3.Compozitia astfel obtinuta, las-o la rece minimum 30 de minute, apoi modeleaza bilute de marime potrivita.
4. In mijlocul lor, pune o aluna sau migdala. Tavaleste bomboanele prin nuca de cocos din belsug.
Daca vrei sa-i surprinzi pe cei dragi, prepara bomboane Rafaello. Sunt delicioase!
Timp de preparare: mediu.
Numar de portii: 6.
Complexitate: usor.
Ingrediente
- 200 g unt
- 150 g zahar pudra
- 3 pliculete cu zahar vanilat
- 200 g lapte praf
- 200 g nuca de cocos
- 100 g alune sau migdale
Mod de preparare 1. Cu ajutorul unui mixer, freaca untul impreuna cu zaharul pudra si cel vanilat pana obtii o crema spumoasa.
2. Incorporeaza treptat laptele praf si ½ din cantitatea de nuca de cocos.
3.Compozitia astfel obtinuta, las-o la rece minimum 30 de minute, apoi modeleaza bilute de marime potrivita.
4. In mijlocul lor, pune o aluna sau migdala. Tavaleste bomboanele prin nuca de cocos din belsug.