Deşi au beneficiat de o reducere cu jumătate a pedepsei pentru că au colaborat cu procurorii plus încă o reducere cu o treime pentru că şi-au însuşit rechizitoriul, pedeapsa cea mai mică primită a fost de 4 ani de puşcărie.
Interlopii au ştiut să-şi vândă scump pielea şi să beneficieze de două ori de reducerea pedepsei. „Au fost aplicate cauzele de diminuare obligatorii adică în interilorul limitelor de pedeapsă, adică dispoziţiile articolului 9 din Legea 39/2003“ explică judecătorul Rustin Ciasc, preşedintele Tribunalului Caraş-Severin. Cu alte cuvinte acest articol 9 prevede că dacă inculpatul colaborează cu organele de anchetă în faza de urmărire penală, beneficiază de reducerea cu jumătate a pedepsei. Şi Mândriloiu şi Hoţa au beneficiat de prevederile art. 9. De o a doua reducere a pedepsei au avut parte în timpul judecării dosarului, aceştia alegând să uziteze de prevederile art 320 indice 1 CPP, adică au recunoscut faptele şi au mai beneficiat de o reducere cu o treime a pedepsei.
În acestă situaţie Dan Mândriloiu a primit 4 ani şi şase luni de puşcărie, Alin Hoţa de 4 ani şi Dan Ivănescu de 7ani, pentru că în cazul lui a fost reactivat un rest de pedeapsă, penru o condamnare anterioară. „Este o decizie nedreaptă şi extrem de aspră, clienţii mei trebuind să primească pedepse mult mai reduse“ a declarat avocatul Cosmin Bolosin.
Cum acţiona reţeaua Foto Membrii Clanului Bujor, cel care a speriat Reşiţa cu arsenal militar, şi-au aflat şi pedepsele
Interlopii îi ameninţau şi chiar îi lichidau pe cei pe care îndrăzneau să le stea împotrivă. Cine dorea să intre în reţea trebuia să fie pregătit să moară sau să ucidă pentru banda mafiotă.
Noi dezvăluiri în cazul reţelei mafiote care făcea legea în Reşiţa. Reţeaua, care era condusă de Bogdan Bujor, se ocupa cu şantajarea oamenilor bogaţi şi nu ezita să folosească violenţa. Pentru a