Elevii clasei I A din Panciu, îndrumaţi de Anişoara Vizitiu, au desfăşurat, ieri, o activitate în laboratorul de practică al Liceului Tehnologic „AL. I. Cuza“. Aceasta s-a intitulat „Micul dejun” şi a fost organizată în cadrul programului „Să ştii mai multe, să fii mai bun!”.
În cadrul activităţii, elevii au fost învăţaţi cum să-şi prepare singuri un mic dejun. Pentru aceasta, au avut la dispoziţie mai multe alimente, pe care au trebuit să le aşeze cât mai frumos în farfurii. Ei au fost ajutaţi atât de învăţătoare, cât şi de maistrul Luminiţa Melu. De asemenea, copiilor li s-a explicat importanţa respectării igienei personale şi a curăţeniei în bucătărie, aceştia începându-şi lucrul numai după ce s-au spălat pe mâini cu apă şi săpun.
Copiii au servit, ulterior, micul dejun pregătit de ei, în sala de prezentare a laboratorului, iar în final au fost recompensaţi cu diplome de participare.
Elevii clasei I A din Panciu, îndrumaţi de Anişoara Vizitiu, au desfăşurat, ieri, o activitate în laboratorul de practică al Liceului Tehnologic „AL. I. Cuza“. Aceasta s-a intitulat „Micul dejun” şi a fost organizată în cadrul programului „Să ştii mai multe, să fii mai bun!”.
În cadrul activităţii, elevii au fost învăţaţi cum să-şi prepare singuri un mic dejun. Pentru aceasta, au avut la dispoziţie mai multe alimente, pe care au trebuit să le aşeze cât mai frumos în farfurii. Ei au fost ajutaţi atât de învăţătoare, cât şi de maistrul Luminiţa Melu. De asemenea, copiilor li s-a explicat importanţa respectării igienei personale şi a curăţeniei în bucătărie, aceştia începându-şi lucrul numai după ce s-au spălat pe mâini cu apă şi săpun.
Copiii au servit, ulterior, micul dejun pregătit de ei, în sala de prezentare a laboratorului, iar în final au fost recompensaţi cu diplome de participare.