Un preparat rapid, dar care în zilele de post se poate dovedi dificil de pregătit din cauza ingredientelor limitate, sandvişul vegetarian prezentat de „BBC Good Food“ reprezintă o alternativă pentru prânz în Postul Paştelui.
Ingrediente (pentru un sandviş):
- trei felii de pâine
- frunze de năsturel
- un morcov dat prin răzătoare
- puţină zeamă de lămâie
- ulei de măsline
- două linguriţe de humus
- două roşii tăiate în felii groase
Mod de preparare:
În timp ce feliile de pâine se prăjesc, năsturelul se amestecă împreună cu morcovul, cu zeama de lămâie şi cu o linguriţă de ulei de măsline. Apoi, fiecare felie se unge cu humus.
Pe prima felie se adaugă şi amestecul de năsturel şi morcov, pe cea de-a doua bucată de pâine se pun roşiile, iar a treia felie, unsă, şi ea, cu humus, vine deasupra.
Se serveşte aşa sau tăiat în bucăţi mai mici.
Poftă bună!