Studenţii Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad“ din Iaşi sunt invitaţi să-şi etaleze calităţile de bucătari, în faţa unui juriu, la cea de a doua ediţie a „Seminarului de gătit“.
Evenimentul va avea loc pe data de 4 aprilie, de la ora 14.00, în campusul USAMV Iaşi. Planurile pentru desfăşurarea concursului au început încă de săptămâna trecută, când a fost lansată invitaţia pentru înscrierea în competiţie. „Succesul foarte mare pe care l-am avut în rândul colegilor noştri anul trecut, ne-a determinat să organizăm şi cea de a doua ediţie a «Seminarului de gătit». Ne-am mobilizat, am căutat sponsori şi putem spune că anul acesta va fi o competiţie mai completă, cu degustări, cu invitaţi de marcă, ce vor găti pentru participanţi, dar şi cu lecţii despre terapia condimentelor în mâncare“, a menţionat Remus Gheorghiţă, student în cadrul Facultăţii de Zootehnie, responsabil de proiect. În competiţie s-au înscris deja 16 echipe, cu 32 de studenţi, iar jurizarea va fi realizată de un profesor, un student şi un reprezentant al sponsorilor.
Studenţii Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad“ din Iaşi sunt invitaţi să-şi etaleze calităţile de bucătari, în faţa unui juriu, la cea de a doua ediţie a „Seminarului de gătit“.
Evenimentul va avea loc pe data de 4 aprilie, de la ora 14.00, în campusul USAMV Iaşi. Planurile pentru desfăşurarea concursului au început încă de săptămâna trecută, când a fost lansată invitaţia pentru înscrierea în competiţie. „Succesul foarte mare pe care l-am avut în rândul colegilor noştri anul trecut, ne-a determinat să organizăm şi cea de a doua ediţie a «Seminarului de gătit». Ne-am mobilizat, am căutat sponsori şi putem spune că anul acesta va fi o competiţie mai completă, cu degustări, cu invitaţi de marcă, ce vor găti pentru participanţi, dar şi cu