Subsemnatul Săulescu Sorin, ca urmare a articolului din ziarul „OPINIA” din data de 01.04.2013 în care sunt acuzat de căpuşarea societăţilor EUROSTING şi EUROSTING GRUP, vă precizez următoarele:
În articolul apărut vă puneţi întrebarea „cum îşi putea căpuşa firmele deţinătorul a 80% din acţiuni?”
- Răspuns – Simplu, prin folosirea angajaţilor, creditului societăţilor, adresa de corespondenţă, telefoanele de contact, autoutilitarele pentru transportul produselor etc. (conform comunicatului dat de IPJ Buzău)
Scopul acestor acţiuni este „ţepuirea” băncii care a acordat un credit de aproximativ 8.300.000 de lei (83 miliarde lei vechi), „ţepuirea” unor furnizori prin acordarea unor Bilete la Ordin refuzate la plată din lipsa disponibilităţii, „ţepuirea” mea ca asociat prin neacordarea drepturilor stabilite de expertizele efectuate în dosarele aflate pe rolul Tribunalului Buzău, în cuantum de aproximativ 680.000 de lei. În acest timp, firma „căpuşă” de apartament EUROSTING AAW INDUSTRY, înfiinţată tocmai în acest sens, a realizat cu un singur angajat un profit de aproximativ 550.000 lei, în numai câteva luni de activitate.
Afirmaţi că societatea deţinută de soţia mea căpuşă societăţile EUROSTING fără a argumenta acest lucru. Căpuşarea reclamată de mine şi cercetată de poliţie se realizează cum am afirmat mai sus. Mai mult, nu eu sunt cercetat penal pentru aceste fapte, ci cei doi asociaţi.
Afirmaţi că există un angajament de plată pe care reclamanţii l-au respectat.
Fals - Contravaloarea părţilor sociale au fost consemnate în favoarea mea la un an distanţă de încheierea acestui angajament (iunie 2012) şi după începerea proceselor aflate pe rolul Tribunalului Buzău. Dacă citiţi cu atenţie angajamentul încheiat în data de 31 mai 2011, observaţi că plata trebuia făcută până în data de 30 septembrie 2011 şi dispoziţiile de plată a