Numărul bărbaţilor care divorţează de soţiile alcoolice este direct proporţional cu numărul nevestelor care se apucă de băut. 40 din 50 de cazuri de divorţ pe an au ca factor decisiv problemele soţiilor cu alcoolul.
Stresul, pierderea locului de muncă, depresiile sau nemulţumirile în plan afectiv sunt factori care le determină să consume alcool. Numărul femeilor care au probleme cu băutura este mai mare decât cel al bărbaţilor.
Dacă până de curând era un stereotip ca soţul să vină mai târziu acasă pentru a băut o bere cu băieţii după job, acum femeile sunt cele care le-au luat locul.
Avocaţii afirmă faptul că numărul cererilor de divorţ în cazul soţilor a crescut în ultima vreme.
Femeile s-au săturat să rămână acasă unde să îngrijească de copii, să facă menaj, şi alte treburi, în timp cei ei profită de timpul liber.
Avocatul McAlister care se ocupă de divorţuri declară că tot mai mulţi bărbaţi se plâng de soţiile lor care stau până spre orele dimineţii în baruri. Au o reţinere în a spune din prima motivul adevărat, şi preferă să invoce tot felul de alte nemulţumiri.
Probleme serioase le ridică şi nevestele care preferă să consume alcoolul acasă, de cele mai multe ori în secret, iar ei sunt cei care găsesc sticlele goale ascunse.
În societatea modernă femeile pot merge şi singure să bea un pahar de alcool, aşa cum nu era posibil în urmă cu 10 ani de zile. Unele dintre efectele acestei acţiuni se observă acasă – sunt violente verbal sau fizic, au stări de nervozitate şi vor mai multă independenţă. Din nefericire, copiii sunt cei care au de suferit cel mai mult în toată această problemă.
Sursa: apropo.ro
Numărul bărbaţilor care divorţează de soţiile alcoolice este direct proporţional cu numărul nevestelor care se apucă de băut. 40 din 50 de cazuri de divorţ pe an au ca factor decisiv problemele soţiilor cu alcoolul. @N_P