Concursul „Ucenic CHEF” și-a desemnat, la sfârșitul săptămânii trecute, câștigătorul: elevul Daniel Nicu este cel mai bun bucătar și va avea un loc de muncă asigurat la un restaurant din Târgu-Jiu.
Colegiul Economic „Virgil Madgearu” din municipiul Târgu-Jiu a organizat, la sfârșitul săptămânii trecute, finala concursului de gătit „Ucenic CHEF”. Astfel, în urma unei întreceri corecte, a fost ales cel mai bun elev-bucătar. Daniel Nicu a impresionat juriul cu mai multe preparate culinare exemplar pregătite. Datorită talentului său, dar, desigur, și a pregătirii, după absolvirea studiilor, Daniel va fi angajat ca bucătar la Restaurantul Anna din municipiul Târgu-Jiu. Mâncărurile preparate de elevi au fost jurizate nu doar de bucătarii şefi care i-au supravegheat, ci şi de reprezentanţi ai Inspectoratului Şcolar. La concurs a fost prezent şi preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu. „Am participat cu multă bucurie la un concurs organizat într-un mod excepțional de către reprezentanții Colegiului Economic. Este bine să avem bucătari buni pentru că de jurişti este plin pământul. Salut această iniţiativă care îi şi motivează pe elevi să fie unii dintre cei mai buni bucătari”, a declarat Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj.
Concursul „Ucenic CHEF” și-a desemnat, la sfârșitul săptămânii trecute, câștigătorul: elevul Daniel Nicu este cel mai bun bucătar și va avea un loc de muncă asigurat la un restaurant din Târgu-Jiu.
Colegiul Economic „Virgil Madgearu” din municipiul Târgu-Jiu a organizat, la sfârșitul săptămânii trecute, finala concursului de gătit „Ucenic CHEF”. Astfel, în urma unei întreceri corecte, a fost ales cel mai bun elev-bucătar. Daniel Nicu a impresionat juriul cu mai multe preparate culinare exemplar pregătite. Datorită talentului său, dar, desigur