Bucătarul Rosana Iacomi a creat primul atelier de dulciuri de casă, din Iaşi, dedicat celor care şi-au propus să trăiască şi să mănânce mai sănătos. Mâine, începând cu ora 18.30, la Librăria-ceainărie Floarea Vieţii, ieşenii vor putea afla cum poţi să faci alegerile sănătoase şi despre cum poţi deveni responsabil de sănătatea ta şi a familiei, dar şi cum poţi transforma o pasiune într-o mică afacere.
Fiind în perioada sărbătorilor pascale, bucătarul îi va învăţa pe participanţi cum să adapteze reţele tradiţionale.
„Spre deosebire de deserturile clasice, în care zahărul este un ingredient indispensabil, noi lucrăm doar cu făinuri integrale dietetice, ciocolată fără zahăr, cacao cu conţinut redus de grăsime, gemuri dietetice şi un îndulcitor natural existent în fructe şi legume, foarte uşor asimilabil de către organism. Acest îndulcitor are indicele glicemic 7, faţă de 70, cât are zahărul de masă extras din sfeclă, şi se metabolizează lent, fără a perturba echilibrul zahărului din sânge.
Toate reţetele sunt de casă şi nu conţin conservanţi, coloranţi artificiali sau orice alte adaosuri folosite pentru îmbunătăţirea gustului sau aspectului“, declară Rosana Iacomi.
Bucătarul Rosana Iacomi a creat primul atelier de dulciuri de casă, din Iaşi, dedicat celor care şi-au propus să trăiască şi să mănânce mai sănătos. Mâine, începând cu ora 18.30, la Librăria-ceainărie Floarea Vieţii, ieşenii vor putea afla cum poţi să faci alegerile sănătoase şi despre cum poţi deveni responsabil de sănătatea ta şi a familiei, dar şi cum poţi transforma o pasiune într-o mică afacere.
Fiind în perioada sărbătorilor pascale, bucătarul îi va învăţa pe participanţi cum să adapteze reţele tradiţionale.
„Spre deosebire de deserturile clasice, în care zahărul este un ingredient indispensabil, noi lucrăm doar cu făinuri integrale dietetice, ciocolată fără zahăr, cac