Nu stim altii cum sunt, dar cand eram mici si auzeam de spanac, fugeam de rupeam pamantul. Acum am manca spanac incontinuu, asa ca incercam sa gasim mereu noi si noi feluri de a-l intrebuinta.
Ingrediente
500 g dovleac, tocat
2 linguri ulei de masline
1 ceapa, curatata si tocata
300 g ciuperci, taiate
2 catei de usturoi, curatati si taiati
400 g pulpa de rosii cubulete
2 linguri suc de rosii picant
sare si piper negru proaspat macinat
250 g spanac congelat
2 linguri malai
1/2 l lapte
30 g unt
6 foi de lasagna
2 linguri parmezan ras
putin maghiran, dupa gust
Reţeta completă aici: ecuisine.ro Nu stim altii cum sunt, dar cand eram mici si auzeam de spanac, fugeam de rupeam pamantul. Acum am manca spanac incontinuu, asa ca incercam sa gasim mereu noi si noi feluri de a-l intrebuinta.
Ingrediente
500 g dovleac, tocat
2 linguri ulei de masline
1 ceapa, curatata si tocata
300 g ciuperci, taiate
2 catei de usturoi, curatati si taiati
400 g pulpa de rosii cubulete
2 linguri suc de rosii picant
sare si piper negru proaspat macinat
250 g spanac congelat
2 linguri malai
1/2 l lapte
30 g unt
6 foi de lasagna
2 linguri parmezan ras
putin maghiran, dupa gust
Reţeta completă aici: ecuisine.ro