Dacă nivelul meciurilor Chindia Târgovişte continuă să nemulţumescă, asta se datorează în bună măsură jucătorilor. Lor li se reproşează că nu răspund cum s-ar cuveni unor câştiguri substanţiale. Critici mai degrabă justificate. în multe meciuri s-au închipuit dulăi de rasă, dar au fost ca nişte pechinezi care cască în pernele maşinilor de lux.
în retur, echipa antrenată de Eusebiu Tudor a pierdut trei partide: 0-1 cu F.C. Brăila, 1-4 cu Săgeata Năvodari şi 1-3 cu C.S. Otopeni. Toate în deplasare. A câştigat cu greu un singur meci, 2-0, cu Sportul Studenţesc, pe stadionul Eugen Popescu din Târgovişte.
în partida de lângă aeroportul Henry Coandă, pierde cu 1-3 (Dedu 11, Dumitrescu, Pălimaru 63 – Băluţă 3), cu C.S. Otopeni, unde târgoviştenii au jucat slab. Au fost învinşi de nişte jucători neplătiţi de aproape o jumătate de an. Echipa antrenată de Ion Viorel a avut probleme doar în startul partidei. în rest, a stăpânit terenul şi meciul.
Punând drepturile înaintea obligaţiilor, băieţii lui Eusebiu Tudor nu prea se omoară cu firea. Majoritatea se complac într-un “dolce far niente” bazat pe filozofia că “ziua trece, leafa merge”. Vinovaţi de această stare de lucruri sunt conducătorii, antrenorii, acţionarii, care tolerează această conduită. Fotbalul târgoviştean resimte tot mai acut lipsa unor tehnicieni capabili să-i asigure progresul. Flavius Stoican şi, acum, Eusebiu Tudor n-au stăpânit situaţia. Asta într-un campionat mai mult decât modest, la care îţi vine să dormi şi rareori să aplauzi. în care pe podium sunt: F.C. Botoşani (1, cu 34 p, din 16 meciuri), Delta Tulcea (2, cu 31 p, din 16 meciuri) şi Săgeata Năvodari (3, cu 31 p, din 17 meciuri). Pe locurile retrogra-dabile se află: Rapid CFR Suceava (12, cu 13 p) şi Farul Constanţa (13, cu 13 p). Cele două echipe codaşe sunt departajate de golaveraj şi au 15 partide disputate. Chindia Târgovişte est