Din 8 aprilie s-au format echipe mixte OJPC - DSV- Sanepid ce vor face acţiuni în tot judeţul, până pe 5 mai.
Dacă majoritatea patronilor îşi pun mâinile în cap atunci când au controale în unităţile pe care le conduc, alţii culmea, se bucură că au astfel de vizite neaşteptate. Este şi cazul reprezentanţilor unui restaurant din Poiana Braşov, unde comisarii de la Protecţia Consumatorului au făcut verificări. Nu au găsit nereguli, ci din contră condiţii ca la carte. Controlul s-a desfăşurat, ieri de dimineaţă. „Am verificat această unitate, unde atenţia a fost pentru blocul alimentar. Este foarte curat, n-am găsit abateri deosebite, sunt chestiuni foarte mici care trebuie remediate. Ne bucurăm că sunt afişate toate normele, este aparatura corespunzătoare, se foloseşte inoxul, aparate de sterilizat pentru cuţite, angajaţii folosesc echipamente de protecţie”, a declarat Sorin Susanu, comisar şef ANPC regiune centru Braşov.
Reprezentanţii unităţii n-au avut de ce să-şi facă griji. Ba chiar, au fost... bucuroşi de oaspeţi. „Ne bucură că din când în când ne mai calcă şi controalele, la noi totul este în regulă. Şi ca în fiecare an ne-am pregătit de sărbătorile pascale cu preparatele specifice de miel, borş de miel, drob de miel, ouă şi altele pentru sărbătoare”, a declarat Alexandru Indrican, manager restaurant.
Din 8 aprilie s-au format echipe mixte de control ce vor face acţiuni în tot judeţul, înainte de Paşte. Conducerea Comisariatului pentru Protecţia Consumatorului spune că împreună cu reprezentanţii Direcţiei Sanitar Veterinare şi cu cei ai Direcţiei de Sănătate Publică, vor verifica agenţii comerciali care vând carne, ouă, vin, vopsea pentru ouă, dar şi alte produse specifice sărbătorii pascale. Din 8 aprilie s-au format echipe mixte OJPC - DSV- Sanepid ce vor face acţiuni în tot judeţul, până pe 5 mai.
Dacă majoritatea patron