Revista „Practic în bucătărie” va avea, începând cu ultimul număr din luna aprilie 2013, pagini parfumate, se arată într-un comunicat din partea redacţiei.
Cea mai citită şi mai cumpărată revistă din România va beneficia, în primul număr de la relansare, de 5 pagini cu aromă de stufat de mazăre, fasole bătută cu gogonele murate, ciulama de pipote, varză de Bruxelles cu pipote şi ciorbă de cârnaţi cu tarhon, iar ediţia pentru Oltenia va avea inclusiv coperta parfumată cu miros de ştrudel cu praz.
„În vremuri atât de dificile, trebuie să ne gândim cum putem veni în ajutorul oamenilor, care cine ştie de când nu au mai mirosit o bunătate de ceafă de porc sau o ciorbă de potroace. Pentru al doilea număr al revistei ne pregătim temeinic, pentru că se apropie Paştele şi vrem ca tot românul să miroasă a om sătul – avem pagină cu friptură de miel, cu drob şi una cu pască cu brânză şi smântână”, a declarat redactorul-şef al revistei, citat în comunicatul de presă.
Vânzătorii de la chioşcurile de ziare se declară nemulţumiţi şi se tem de cozile de oameni şi de câini care se vor strânge ca la pomenile de 1 Decembrie pe lângă gheretele lor şi cer ca măcar ediţiile cu şaormă sau cu chebap să fie vândute în folie.
Revista „Practic în bucătărie” va avea, începând cu ultimul număr din luna aprilie 2013, pagini parfumate, se arată într-un comunicat din partea redacţiei.
Cea mai citită şi mai cumpărată revistă din România va beneficia, în primul număr de la relansare, de 5 pagini cu aromă de stufat de mazăre, fasole bătută cu gogonele murate, ciulama de pipote, varză de Bruxelles cu pipote şi ciorbă de cârnaţi cu tarhon, iar ediţia pentru Oltenia va avea inclusiv coperta parfumată cu miros de ştrudel cu praz.
„În vremuri atât de dificile, trebuie să ne gândim cum putem veni în ajutorul oamenilor, care cine ştie de când nu au mai mirosit o bunătate de