Ingrediente:600 g muşchi de viţel, 1 lingură condimente pentru grătar, 1 crenguţă cimbru, 1 creanguţă rozmarin, 3 linguri ulei de floarea-soarelui,1 chiflă veche, 100 ml lapte sau apă, 2 ardei graşi roşii, 3 roşii, 3 căţei usturoi, 2 ardei iuţi, 3 linguri ulei de măsline, 2 linguriţe oţet de vin,roşii cherry şi pătrunjel verde pentru decor, sare:
1. Muşchiul se spală, se usucă şi se presară cu condimentele pentru grătar. Crenguţele de cimbru şi de rozmarin se spală, se pun pe bucata de carne şi se leagă cu sfoară. Se prăjeşte în două linguri de ulei încins şi se introduc la cuptor, cu puţină apă, 40 de minute. Se scot ierburile aromate. Citeşte continuarea articolului pe clickpentrufemei.ro.
Ingrediente:600 g muşchi de viţel, 1 lingură condimente pentru grătar, 1 crenguţă cimbru, 1 creanguţă rozmarin, 3 linguri ulei de floarea-soarelui,1 chiflă veche, 100 ml lapte sau apă, 2 ardei graşi roşii, 3 roşii, 3 căţei usturoi, 2 ardei iuţi, 3 linguri ulei de măsline, 2 linguriţe oţet de vin,roşii cherry şi pătrunjel verde pentru decor, sare:
1. Muşchiul se spală, se usucă şi se presară cu condimentele pentru grătar. Crenguţele de cimbru şi de rozmarin se spală, se pun pe bucata de carne şi se leagă cu sfoară. Se prăjeşte în două linguri de ulei încins şi se introduc la cuptor, cu puţină apă, 40 de minute. Se scot ierburile aromate. Citeşte continuarea articolului pe clickpentrufemei.ro.