Bărbaţii care pot rezista tentaţiei de a devora o porţie de cartofi prăjiţi pe săptămână au şanse mai mici de a se îmbolnăvi de cancer.
Potrivit unui studiu recent, cartofii prăjiţi cresc riscul apariţiei cancerului la prostată cu 30-37% în cazul bărbaţilor, chiar dacă aceştia mănâncă doar o porţie pe săptămână, scrie evz.ro.
Alte mâncăruri grase, precum puiul şi peştele prăjit, dar şi gogoşile, au acelaşi efect şi provoacă apariţia celor mai agresive tipuri de tumori. Studiul a fost realizat pe un eşantion de 3.000 de persoane, în oraşul american Seattle, scrie “The Sun”.
Potrivit unei cercetări similare realizate la New York, cartofii, pâinea, pastele şi lactatele sunt principalele “vinovate” pentru apariţia acneei.
Bărbaţii care pot rezista tentaţiei de a devora o porţie de cartofi prăjiţi pe săptămână au şanse mai mici de a se îmbolnăvi de cancer.
Potrivit unui studiu recent, cartofii prăjiţi cresc riscul apariţiei cancerului la prostată cu 30-37% în cazul bărbaţilor, chiar dacă aceştia mănâncă doar o porţie pe săptămână, scrie evz.ro.
Alte mâncăruri grase, precum puiul şi peştele prăjit, dar şi gogoşile, au acelaşi efect şi provoacă apariţia celor mai agresive tipuri de tumori. Studiul a fost realizat pe un eşantion de 3.000 de persoane, în oraşul american Seattle, scrie “The Sun”.
Potrivit unei cercetări similare realizate la New York, cartofii, pâinea, pastele şi lactatele sunt principalele “vinovate” pentru apariţia acneei.